23/12/2021 23/12/2021 Σε μια διευκρίνηση πέρασε σήμερα η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα. Η κυρία Γκάγκα, αναφέρθηκε στη χρήση της μάσκας και πιο συγκεκριμένα στη χρήση της μάσκας ΚΝ-95. «H KΝ-95, είναι αυτή που κλείνει καλά γύρω από το πρόσωπο και είναι αυτή που...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 22:06

Μίνα Γκάγκα: Γιατί δεν έχει νόημα η διπλή χειρουργική μάσκα

Διαδώστε:
Μίνα Γκάγκα: Γιατί δεν έχει νόημα η διπλή χειρουργική μάσκα

Σε μια διευκρίνηση πέρασε σήμερα η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Η κυρία Γκάγκα, αναφέρθηκε στη χρήση της μάσκας και πιο συγκεκριμένα στη χρήση της μάσκας ΚΝ-95.

«H KΝ-95, είναι αυτή που κλείνει καλά γύρω από το πρόσωπο και είναι αυτή που υπάρχει σύσταση να φοράμε στο σούπερ μάρκετ. Η χειρουργική μάσκα από μόνη της είναι πολύ καλή για να αποφύγεις την επαφή με τα σταγονίδια, δεν κλείνει όμως το ίδιο καλά γύρω- γύρω από το πρόσωπο. Δεν έχει νόημα να φορέσουμε διπλή χειρουργική μάσκα. Αν θέλουμε να προστατευθούμε καλύτερα πρέπει να φορέσουμε μια μάσκα που να κλείνει καλά γύρω από το πρόσωπο. Δηλαδή να την κολλήσουμε ή να φορέσουμε μια μάσκα ΚΝ-95. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προστασία για να ξέρουμε όλοι τι θα πει μεγαλύτερη προστασία στο Σούπερ Μάρκετ, η σε όποιο χώρο. Είναι σημαντικό να εφαρμόζει καλά», κατέληξε η κ. Γκάγκα.

Πηγή: briefingnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων