24/12/2019 24/12/2019 Το δικό του μήνυμα για τις εορτές των Χριστουγέννων στέλνει, από την άλλη άκρη του κόσμου, μέσω του Πρακτορείου Ορθοδοξία, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος: “Η ξενιτεία ήταν ο δρόμος της του Χριστού Γεννήσεως. Το κυνήγι των Μάγων υπό το φως του φωτόμορφου αγγέλου, η αέναος αγωνία των ανθρώπων για αλήθεια....
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 17:57

Επίσκοπος Πρόδρομος: Ένα μήνυμα από τις εσχατιές του πλανήτη

Διαδώστε:
Επίσκοπος Πρόδρομος: Ένα μήνυμα από τις εσχατιές του πλανήτη

Το δικό του μήνυμα για τις εορτές των Χριστουγέννων στέλνει, από την άλλη άκρη του κόσμου, μέσω του Πρακτορείου Ορθοδοξία, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος:

“Η ξενιτεία ήταν ο δρόμος της του Χριστού Γεννήσεως. Το κυνήγι των Μάγων υπό το φως του φωτόμορφου αγγέλου, η αέναος αγωνία των ανθρώπων για αλήθεια. Η απλότητα των ποιμένων, η μόνη μέθοδος μετοχής στο μυστήριο. Το αίμα των αγίων Νηπίων, η αρχή των σκληρών διωγμών και η σίγουρη επισφράγιση της στενής οδού ως εισόδου του Παραδείσου. Η των αλόγων Φάτνη, προεικόνιση των άλογων καρδιών μας, οι οποίες αμήχανα καρτερούν τη Γέννηση του Λόγου εντός τους. Αιτούμενος τις ευχές σας ούτως ώστε οι απανταχού της γης Ιεραπόστολοι ως άλλοι Ποιμένες, Μάγοι και Άγγελοι να μεταφέρουν το Θείο Βρέφος στις εσχατιές του πλανήτη, εύχομαι αναξίως έτη πλείστα!

Ελάχιστος Επίσκοπος Νοτίου Μαδαγασκάρης Προδρομος”

Στις 26 Νοεμβρίου ο Θεοφιλέστατος συμπλήρωσε ένα χρόνο στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης .

Σε μία πολύ δύσκολη περιοχή της Αφρικής που μαστίζεται από τη φτώχεια, δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα και συμπαραστέκεται με όλα του τα ψυχικά αποθέματα στους ντόποιους κατοίκους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ένας χρόνος στο «τιμόνι» της Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων