20/05/2020 20/05/2020 Ανακοινώνεται ότι στην Εκκλησία του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην κοινότητα Περιστερώνα Λευκωσίας θα τελεσθεί επίσημα, το Σάββατο 23 Μαΐου, το μνημόσυνο του Οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη, πνευματικού τέκνου του Αγίου Νικηφόρου.       Του μνημοσύνου θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο οποίος υπήρξε πνευματικό παιδί του Γέροντα Ευμενίου. Το απόγευμα της Παρασκευής και...
20 Μαΐου, 2020 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 19:00

Μνημόσυνο Οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη

Ανακοινώνεται ότι στην Εκκλησία του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην κοινότητα Περιστερώνα Λευκωσίας θα τελεσθεί επίσημα, το Σάββατο 23 Μαΐου, το μνημόσυνο του Οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη, πνευματικού τέκνου του Αγίου Νικηφόρου.

 

 

 

Του μνημοσύνου θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο οποίος υπήρξε πνευματικό παιδί του Γέροντα Ευμενίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής και ώρα 6:00 θα τελεστεί ο εσπερινός και ακολούθως η Παράκληση προς τον Άγιο Νικηφόρο.Το πρωί του Σαββάτου θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο τέλος της οποίας θα τελεστεί το μνημόσυνο.
Υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα αυτή, η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Μιχαήλ, επισκόπου Συνάδων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων