15/01/2020 15/01/2020 Την ίδρυση υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Την θέση του υπουργού αναλαμβάνει ο βουλευτής Χίου Παναγιώτης Μηταράκης. Όπως είπε ο κ Πέτσας η ίδρυση του νέου υπουργείου έγινε κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Αναπληρωτής υπουργός στο νέο υπουργείο αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Τις αρμοδιότητες του κυρίου...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 13:36

Νέο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου 

Διαδώστε:
Νέο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου 

Την ίδρυση υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Την θέση του υπουργού αναλαμβάνει ο βουλευτής Χίου Παναγιώτης Μηταράκης. Όπως είπε ο κ Πέτσας η ίδρυση του νέου υπουργείου έγινε κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναπληρωτής υπουργός στο νέο υπουργείο αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Τις αρμοδιότητες του κυρίου Μηταράκη στο υπουργείο εργασίας αναλαμβάνει ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία θα γίνει σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων