05/08/2024 05/08/2024 Πλάι στην Ελληνική σημαία και τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυματίζει από σήμερα και για μία εβδομάδα, η σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ταράτσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρεθύμνου. Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου κατόπιν σχετικής εισήγησης του κ. Γιώργου Παπαδόσηφου, Εντεταλμένου Συμβούλου Πρασίνου, Εθελοντισμού και διαχείρισης αδέσποτων ζώων Δ.Ρ. , με...
05 Αυγούστου, 2024 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2024 - 19:25

Ο Δήμος Ρεθύμνης τιμά τη θλιβερή επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Διαδώστε:
Ο Δήμος Ρεθύμνης τιμά τη θλιβερή επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Πλάι στην Ελληνική σημαία και τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυματίζει από σήμερα και για μία εβδομάδα, η σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ταράτσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρεθύμνου.

Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου κατόπιν σχετικής εισήγησης του κ. Γιώργου Παπαδόσηφου, Εντεταλμένου Συμβούλου Πρασίνου, Εθελοντισμού και διαχείρισης αδέσποτων ζώων Δ.Ρ. , με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Στην εισήγησή του ο κ. Παπαδόσηφος πρότεινε την ανάρτηση της σημαίας ως συμβολική απόδοση τιμής από το Ρέθυμνο στον αγώνα των αδελφών Ελληνοκυπρίων που βίωσαν την κυπριακή τραγωδία, η οποία αποτελεί από τις χειρότερες στιγμές του Ελληνισμού.

Πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. ως μία συμβολική πράξη προς την πατρίδα, την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού και καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων