09/07/2024 09/07/2024 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 4 μ.μ., εγκαινιάζει το υπερσύγχρονο Εθνικό Κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης Κρίσεων του Ε.Ε.Σ., το οποίο στεγάζεται στο ιστορικό κτήριο του Ε.Ε.Σ. στην 3ης Σεπτεμβρίου (αριθμός 21).   Δελτίο τύπου και Πρόσκληση:    Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 4...
09 Ιουλίου, 2024 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 18:00

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εγκαινιάζει το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης Κρίσεων

Διαδώστε:
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εγκαινιάζει το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης Κρίσεων

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 4 μ.μ., εγκαινιάζει το υπερσύγχρονο Εθνικό Κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης Κρίσεων του Ε.Ε.Σ., το οποίο στεγάζεται στο ιστορικό κτήριο του Ε.Ε.Σ. στην 3ης Σεπτεμβρίου (αριθμός 21).

 

Δελτίο τύπου και Πρόσκληση: 

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 4 μ.μ., εγκαινιάζει το υπερσύγχρονο Εθνικό Κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης Κρίσεων του Ε.Ε.Σ., το οποίο στεγάζεται στο ιστορικό κτήριο του Ε.Ε.Σ. στην 3ης Σεπτεμβρίου (αριθμός 21). Ένα αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση της ικανότητας του Ε.Ε.Σ. να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί κ.α.), καθώς είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες υποδομές και τεχνολογίες αιχμής.

Συγκεκριμένα, η American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) ανέλαβε τη στρατηγική πρωτοβουλία στήριξης του Ε.Ε.Σ και σε συνεργασία με τις εταιρίες EYEONIX AE, SAMSUNG SDS EUROPE και SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS και ΝΟVA, αποφάσισε να εγκαταστήσει ένα υπερσύγχρονο Εθνικό Κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης Κρίσεων, αξίας άνω των 200.000,00 ευρώ ώστε να αναβαθμιστούν οι πολύτιμες υπηρεσίες του Ε.Ε.Σ., στην Κοινωνία και τον Άνθρωπο. Σημειώνεται ότι η χορηγία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα (οθόνες, ειδικές κινητές επιχειρησιακές συσκευές, ειδικά λογισμικά επικοινωνιών και συντονισμού, τηλεπικοινωνιακά τέλη και συνδέσεις κλπ), καθώς και διαρκή τεχνική εκπαιδευτική και επιχειρησιακή υποστήριξη.

Στα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 και ώρα 4 μ.μ. στην αίθουσα «Ανδρέας Λένας» στο κτήριο του Ε.Ε.Σ. στην 3η Σεπτεμβρίου (αριθμ. 21) αναμένεται να παρευρεθούν o Ύπατος Πρόεδρος AHEPA, κ. Σάββας Τσίβικος, ο Πρόεδρος ΑΗΕΠΑ Καναδά, κ. Εμμανουήλ Κώνστας, ο Κυβερνήτης AHEPA HELLAS, κ. Χρήστος Καραπιπέρης, ο Πρόεδρος της ΕΥΕΟΝΙΧ κ. Νίκος Χατζής, ο Head of Mobitlity της SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS, κ. Άρης Παρασκευόπουλος, ο Β2Β Executive Director της NOVA, κ. Δημήτρης Μάγκος, πλήθος εκπροσώπων της Πολιτικής και Πολιτειακής Ηγεσίας της χώρας, καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων