22/09/2024 22/09/2024 Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιερά Μονή Πεντέλης – Διορθόδοξο Κέντρο, ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Εκκλησιών Μέσης Ανατολής, Dr. Michel Abs, παρέστη στον Εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, Διευθυντή του Κέντρου, στο ναό της Μονής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος έδωσε διαλέξεις στο Θεολογικό Ινστιτούτο Ιωάννης Δαμασκηνός της...
22 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2024 - 16:29

Ο Γ.Γ. Συμβουλίου Εκκλησιών Μέσης Ανατολής παρέστη στον Εσπερινό στην Ι.Μ. Πεντέλης

Διαδώστε:
Ο Γ.Γ. Συμβουλίου Εκκλησιών Μέσης Ανατολής παρέστη στον Εσπερινό στην Ι.Μ. Πεντέλης

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιερά Μονή Πεντέλης – Διορθόδοξο Κέντρο, ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Εκκλησιών Μέσης Ανατολής, Dr. Michel Abs, παρέστη στον Εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, Διευθυντή του Κέντρου, στο ναό της Μονής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος έδωσε διαλέξεις στο Θεολογικό Ινστιτούτο Ιωάννης Δαμασκηνός της Αντιόχειας και διατηρεί ακόμη όμορφες εντυπώσεις από την περίοδο αυτή.

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι ένα κέντρο συνεδρίων, σεμιναρίων και πνευματικών κατασκηνώσεων που βρίσκεται σε μια εύκολα προσβάσιμη περιοχή και παρέχει ποικίλες υπηρεσίες για διάφορες πνευματικές δραστηριότητες σε όσους το επισκέπτονται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων