30/03/2019 30/03/2019 Στην ενοριακή κατασκήνωση «Το Θαβώρ» του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως τους Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη) Θεσσαλονίκης, στο όρος Μπέλλες στα Πλατανάκια του νομού Σερρών, βρέθηκε ο πρωτεργάτης της κατασκήνωσης μαζί με το νεανικό επιτελείο του. Σκοπός της επίσκεψης του δραστήριου κληρικού, π. Νικολάου, ήταν να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να καθαριστεί η κατασκήνωση, καθώς και...
30 Μαρτίου, 2019 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2019 - 18:57

Ο καλλωπισμός του Θαβώρ πριν τις κατασκηνωτικές περιόδους

Διαδώστε:
Ο καλλωπισμός του Θαβώρ πριν τις κατασκηνωτικές περιόδους

Στην ενοριακή κατασκήνωση «Το Θαβώρ» του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως τους Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη) Θεσσαλονίκης, στο όρος Μπέλλες στα Πλατανάκια του νομού Σερρών, βρέθηκε ο πρωτεργάτης της κατασκήνωσης μαζί με το νεανικό επιτελείο του.

Σκοπός της επίσκεψης του δραστήριου κληρικού, π. Νικολάου, ήταν να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να καθαριστεί η κατασκήνωση, καθώς και να τοποθετηθούν παγκάκια και κάποια δέντρα, ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

Η κατασκήνωση, συνολικά, θα φιλοξενήσει 200 παιδιά κατά τις δύο καλοκαιρινές περιόδους που θα είναι ανοιχτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Φώτο: Παύλος Χρυσοβέργης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων