01/03/2022 01/03/2022 Ο Λουκασένκο συνέκρινε τη διοργάνωση ρωσο-ουκρανικών συνομιλιών με θρίλερ και δήλωσε συγκρατημένη αισιοδοξία μετά τις ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες. Της Irina Tresorukova Ο πρώτος γύρος ρωσο-ουκρανικών διαπραγματεύσεων για την επίλυση της κατάστασης στην περιοχή εμπνέει συγκρατημένη αισιοδοξία. Τέτοια δήλωση έκανε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του προέδρου. Ο πολιτικός χαρακτήρισε «Μορφωνιούς»...
01 Μαρτίου, 2022 - 11:21

Ο Λουκασένκο συνέκρινε τη διοργάνωση ρωσο-ουκρανικών συνομιλιών με θρίλερ

Διαδώστε:
Ο Λουκασένκο συνέκρινε τη διοργάνωση ρωσο-ουκρανικών συνομιλιών με θρίλερ

Ο Λουκασένκο συνέκρινε τη διοργάνωση ρωσο-ουκρανικών συνομιλιών με θρίλερ και δήλωσε συγκρατημένη αισιοδοξία μετά τις ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες.

Της Irina Tresorukova

Ο πρώτος γύρος ρωσο-ουκρανικών διαπραγματεύσεων για την επίλυση της κατάστασης στην περιοχή εμπνέει συγκρατημένη αισιοδοξία. Τέτοια δήλωση έκανε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του προέδρου.

Ο πολιτικός χαρακτήρισε «Μορφωνιούς» τα μέλη των αντιπροσωπειών και από τις δύο πλευρές, τονίζοντας ότι είχαν κάνει ήδη «περισσότερα από όσα έπρεπε». «Έκαναν έξοχα τη δουλειά τους σε πέντε ώρες στο πρώτο στάδιο», είπε ο Lukashenka.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η ίδια η οργάνωση των διαπραγματεύσεων δεν ήταν εύκολη και τη συνέκρινε με θρίλερ. «Τα μέρη συμφώνησαν να συνεχίσουν τον διάλογο στα σύνορα Λευκορωσίας-Πολωνίας», είπε ο αρχηγός του κράτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων