25/09/2021 25/09/2021 Στην Πάτμο, για την αγρυπνία που θα τελεστεί απόψε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, επί τη εορτή του Αγίου, βρίσκονται οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιος και Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, με τον εφημέριο του Ιερού Ναού της Φανερωμένης στη Ζάκυνθο, π. Σεραφείμ. Στη φωτογραφία φαίνεται ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος να σημαίνει, σήμερα...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:13
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 15:04

Οι Μητροπολίτες Ζακύνθου και Δωδώνης στην Πάτμο για τον Αη Γιάννη τον Θεολόγο

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Ζακύνθου και Δωδώνης στην Πάτμο για τον Αη Γιάννη τον Θεολόγο

Στην Πάτμο, για την αγρυπνία που θα τελεστεί απόψε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, επί τη εορτή του Αγίου, βρίσκονται οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιος και Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, με τον εφημέριο του Ιερού Ναού της Φανερωμένης στη Ζάκυνθο, π. Σεραφείμ.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος να σημαίνει, σήμερα το πρωί (Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου 2021), την καμπάνα για την έναρξη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, στην Άσπρη Πάτμου, εκκλησάκι το οποίο ίδρυσε ο ίδιος και τα Θυρανοίξια του οποίου πραγματοποίησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το 1994.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων