25/05/2020 25/05/2020 Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε στο πλευρό των συμπατριωτών του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, βγάζοντας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, πάνω από πέντε εκατ. ευρώ, για να ενισχύσει το σύστημα υγείας της Σερβίας, αλλά και να σταθεί δίπλα σε οικονομικά ασθενέστερους. Η δημοτικότητα του «Νόλε» έχει εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα, με την εφημερίδα «Πολίτικα» του...
25 Μαΐου, 2020 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 12:37

O N. Τζόκοβιτς στηρίζει τη χώρα του

Διαδώστε:
O N. Τζόκοβιτς στηρίζει τη χώρα του

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε στο πλευρό των συμπατριωτών του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, βγάζοντας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, πάνω από πέντε εκατ. ευρώ, για να ενισχύσει το σύστημα υγείας της Σερβίας, αλλά και να σταθεί δίπλα σε οικονομικά ασθενέστερους. Η δημοτικότητα του «Νόλε» έχει εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα, με την εφημερίδα «Πολίτικα» του Βελιγραδίου, να τον περιγράφει «ως τον νέο λαϊκό ήρωα της χώρας».

Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την ορθόδοξη  πίστη του ο Τζόκοβιτς ενίσχυσε μεταξύ άλλων και τις φιλανθρωπικές δομές της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Μετά από δυο μήνες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου πέρασε την καραντίνα με την οικογένεια του, ο κάτοχος 17 Grand Slam επέστρεψε στο Βελιγράδι, για να βρίσκεται εκεί στις προετοιμασίες του Adria Tour, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου και θα καταλήξει στις 5 Ιουλίου με τον φιλικό αγώνα που θα δώσει με τον Νταμίρ Τζουμχούρ στο Σεράγεβο.
«Χαίρομαι πολύ που σας ανακοινώνω ότι το Adria Tour θα πραγματοποιηθεί αρχής γενομένης από το Βελιγράδι! Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε για πολύ καλό σκοπό και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Θα σας δω στο κορτ σύντομα» ανέφερε σχετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων