23/10/2019 23/10/2019 Κατά την τελευταία ημέρα της παραμονής του στο Άγιο Όρος, η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Παντοκράτορος όπου τον υποδέχτηκαν ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Γαβριήλ με την Αδελφότητα. Παρόντες επίσης ήταν οι Καθηγούμενοι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ και της Ιεράς Μονής  Ξενοφώντος Γέροντας Αλέξιος. Εν συνεχεία...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 15:55

Ο Πατριάρχης στην Ι.Μ. Παντοκράτορος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης στην Ι.Μ. Παντοκράτορος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την τελευταία ημέρα της παραμονής του στο Άγιο Όρος, η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Παντοκράτορος όπου τον υποδέχτηκαν ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Γαβριήλ με την Αδελφότητα. Παρόντες επίσης ήταν οι Καθηγούμενοι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ και της Ιεράς Μονής  Ξενοφώντος Γέροντας Αλέξιος.

Εν συνεχεία τέλεσε αγιασμό και εγκαινίασε τη ανακαινισθείσα πτέρυγα της Μονής

Πριν την αναχώρησή του από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος φύτεψε στην αυλή της Μονής ένα κυπαρίσσι, σε μια πράξη που συνηθίζει ο Πράσινος Πατριάρχης, σε ανάμνηση της παρουσίας του αλλά και της αγάπης του για το περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη του Παναγιώτατου στην Ι.Μ. Παντοκράτορος:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Επιμέλεια Βίντεο: Πέπη Οικονομάκη

Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων