25/02/2022 25/02/2022 Συνομιλίες με αξιωματούχους των αυτοανακηρυχθεισών δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας θα έχει αργότερα σήμερα στη Μόσχα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε τη Δευτέρα διατάγματα με τα οποία αναγνωρίζει ως ανεξάρτητες κρατικές οντότητες τις δύο αποσχισθείσες περιοχές της Ουκρανίας, προτού διατάξει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην...
25 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:28

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ Λαβρόφ θα έχει συνομιλίες με αξιωματούχους του Ντονμπάς

Διαδώστε:
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ Λαβρόφ θα έχει συνομιλίες με αξιωματούχους του Ντονμπάς

Συνομιλίες με αξιωματούχους των αυτοανακηρυχθεισών δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας θα έχει αργότερα σήμερα στη Μόσχα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε τη Δευτέρα διατάγματα με τα οποία αναγνωρίζει ως ανεξάρτητες κρατικές οντότητες τις δύο αποσχισθείσες περιοχές της Ουκρανίας, προτού διατάξει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Την ίδια ώρα η ουκρανική υπηρεσία πυρηνικής ενέργειας ανακοίνωσε ότι καταγράφει αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Τσερνόμπιλ, που τέθηκε υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων.

Νωρίτερα, η Μόσχα ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει δυνάμεις αλεξιπτωτιστών για την φύλαξη του κλειστού πυρηνικού σταθμού του Τσερνόμπιλ, κοντά στο Κίεβο, ενώ εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμυνας δήλωσε ότι τα επίπεδα της ραδιενέργειας στον σταθμό είναι κανονικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων