19/02/2021 19/02/2021 Στους στενούς δεσμούς που συνδέουν τον νέο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο με την Ελλάδα κάνει ιδιαίτερη αναφορά ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Ντούσαν Σπάσογεβιτς με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χθες Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021. Ο κ. Σπάσογεβιτς κάνει μνεία στο βιογραφικό του νέου Προκαθημένου του Πατριαρχείου Σερβίας, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι...
19 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2021 - 17:02

Ο Σέρβος Πρέσβης και οι δεσμοί του νέου Πατριάρχη Σερβίας με την Ελλάδα

Διαδώστε:
Ο Σέρβος Πρέσβης και οι δεσμοί του νέου Πατριάρχη Σερβίας με την Ελλάδα

Στους στενούς δεσμούς που συνδέουν τον νέο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο με την Ελλάδα κάνει ιδιαίτερη αναφορά ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Ντούσαν Σπάσογεβιτς με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χθες Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021.

Ο κ. Σπάσογεβιτς κάνει μνεία στο βιογραφικό του νέου Προκαθημένου του Πατριαρχείου Σερβίας, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αθήνα και έχει αναγορευθεί διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

“Η Ιερά Σύνοδος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέλεξε σήμερα τον Μητροπολίτη Ζάγρεμπ και Λιουμπλιάνας Πορφύριο για τον 46ο Πατριάρχη Σερβίας. Ο νέος Πατριάρχης ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αθήνα και αναγορεύτηκε διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Άξιος!”, αναφέρει το μήνυμα του Σέρβου διπλωμάτη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων