05/01/2024 05/01/2024 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Εξωτερικών. Κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Κώτσηρας θα γίνει δεκτός από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου...
05 Ιανουαρίου, 2024 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2024 - 12:47

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας στο Φανάρι για τα Θεοφάνεια

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας στο Φανάρι για τα Θεοφάνεια

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Εξωτερικών.

Κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Κώτσηρας θα γίνει δεκτός από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων