17/10/2024 17/10/2024 Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας, συγκεντρώθηκε για τέταρτη φορά, μεγάλη ποσότητα ρουχισμού και υποδημάτων (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, βρεφικά), σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, στυλό, και είδη ζωγραφικής), τα οποία εστάλησαν στον αρμόδιο εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Βορείου Μαδαγασκάρης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα. Τα είδη θα διανεμηθούν από την Ιερά...
17 Οκτωβρίου, 2024 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2024 - 20:13

Οι Απόστράτοι Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας ενισχύουν το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Βορείου Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Οι Απόστράτοι Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας ενισχύουν το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Βορείου Μαδαγασκάρης

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας, συγκεντρώθηκε για τέταρτη φορά, μεγάλη ποσότητα ρουχισμού και υποδημάτων (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, βρεφικά), σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, στυλό, και είδη ζωγραφικής), τα οποία εστάλησαν στον αρμόδιο εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Βορείου Μαδαγασκάρης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα.

Τα είδη θα διανεμηθούν από την Ιερά Μητρόπολη σε άτομα που τα έχουν ανάγκη και διαμένουν σε περιοχές, του μεγάλου αυτού μακρινού νησιού, στις οποίες ασκεί το Ιεραποστολικό της έργο.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας απευθύνει δημοσίως θερμές ευχαριστίες προς την μεταφορική εταιρεία «ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ» στην Καλαμάτα για την δωρεάν μεταφορά, και όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση αυτής της κοινωνικής προσφοράς. Επίσης εκφράζει ευχές σε όλους για υγεία και κάθε καλό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων