08/10/2024 08/10/2024 Καθώς η σύγκρουση στον Λίβανο έχει κλιμακωθεί, μια ανθρωπιστική κρίση προέκυψε καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να βρουν ασφάλεια. Στο πλαίσιο εκστρατείας για τη βοήθεια όσων δοκιμάζονται από τις συγκρούσεις, Διεθνείς Ορθόδοξες Χριστιανικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις (IOCC) βρίσκονται στο πλευρό συνανθρώπων μας, συμβάλλοντας στη στήριξη όσων έχουν εκτοπιστεί. Αυτή την εβδομάδα,...
08 Οκτωβρίου, 2024 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2024 - 9:37

Οι Ορθόδοξες Χριστιανικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις στο πλευρό όσων δοκιμάζονται στον Λίβανο

Διαδώστε:
Οι Ορθόδοξες Χριστιανικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις στο πλευρό όσων δοκιμάζονται στον Λίβανο

Καθώς η σύγκρουση στον Λίβανο έχει κλιμακωθεί, μια ανθρωπιστική κρίση προέκυψε καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να βρουν ασφάλεια.

Στο πλαίσιο εκστρατείας για τη βοήθεια όσων δοκιμάζονται από τις συγκρούσεις, Διεθνείς Ορθόδοξες Χριστιανικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις (IOCC) βρίσκονται στο πλευρό συνανθρώπων μας, συμβάλλοντας στη στήριξη όσων έχουν εκτοπιστεί. Αυτή την εβδομάδα, στρώματα, ζεστά γεύματα και είδη πρώτης ανάγκης διανεμήθηκαν σε προσωρινά καταφύγια στο βόρειο Λίβανο, το όρος Λιβάνου και τη Βηρυτό.

Προτεραιότητα δίνεται στον τομέα της υγείας και στην περίθαλψη μητέρων και παιδιών.

“Παρακαλούμε προσευχηθείτε για όλους όσους επλήγησαν από αυτή τη σύγκρουση και για το προσωπικό των Διεθνών Ορθόδοξων Χριστιανικών Φιλανθρωπικών Οργανώσεων στο πεδίο. Εάν θέλετε να κάνετε δωρεά στο Διεθνές Ταμείο Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης της IOCC, επισκεφθείτε  το iocc.org/Lebanon24“, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ο Οργανισμός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων