06/07/2023 06/07/2023 Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε σήμερα με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: “Το πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Υπουργείου Τουρισμού θα πρέπει να αναβαθμιστεί για να μπουν σε νέα προοπτική οι...
06 Ιουλίου, 2023 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 15:58

Όλγα Κεφαλογιάννη: Να αναβαθμιστεί το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Εκκλησίας της Ελλάδος και Υπουργείου Τουρισμού

Διαδώστε:
Όλγα Κεφαλογιάννη: Να αναβαθμιστεί το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Εκκλησίας της Ελλάδος και Υπουργείου Τουρισμού

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε σήμερα με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: “Το πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Υπουργείου Τουρισμού θα πρέπει να αναβαθμιστεί για να μπουν σε νέα προοπτική οι στόχοι και οι σκοποί του”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων