22/07/2021 22/07/2021 Μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, ο Πρωταθλητής του NBA με τους Μιλγουόκι Μπάκς, Γιάννης Αντετοκούμπο, είχε βρεθεί τον Νοέμβριο του 2020 στην παλιά του γειτονιά στα Σεπόλια. Ήταν μία συγκινητική βραδιά που μοίρασε κούτες με τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, έξω από την εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Την «αποκάλυψη» είχε...
22 Ιουλίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 17:25

Μοιράζοντας τρόφιμα κρυφά έξω απο τον Άγιο Μελέτιο

Διαδώστε:
Μοιράζοντας τρόφιμα κρυφά έξω απο τον Άγιο Μελέτιο

Μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, ο Πρωταθλητής του NBA με τους Μιλγουόκι Μπάκς, Γιάννης Αντετοκούμπο, είχε βρεθεί τον Νοέμβριο του 2020 στην παλιά του γειτονιά στα Σεπόλια. Ήταν μία συγκινητική βραδιά που μοίρασε κούτες με τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, έξω από την εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Την «αποκάλυψη» είχε κάνει μέσω του Facebook η νηπιαγωγός Αλεξία Κοζιονά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί του και γράφοντας: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Την Τρίτη, 20 Ιουλίου, οι Μιλγουόκι Μπάκς κατέκτησαν τον τίτλο του αμερικανικού πρωταθλήματος μπασκετ (NBA) και πλέον ο Γιάννης απολαμβάνει της απόλυτης προβολής και του σεβασμού ολόκληρης της υφηλίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων