23/11/2021 23/11/2021 “Χριστιανοταλιμπάν”, “θρησκόληπτος”, “καλοπληρωμένος” αλλά και ειρωνικές αναφορές ως “Σερβετάλης – Άγιος Νεκτάριος” λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ταινίας “MAN OF GOD” έχει εισπράξει ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης από την ώρα της ανακοίνωσης της επίκαιρης απόφασης του να αποχωρήσει από την  παράσταση “Ρινόκερος” στο θέατρο “Κιβωτός” γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός τάχθηκε...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 18:56

Οχετός κατά Σερβετάλη: «Χριστιανοταλιμπάν» και ειρωνικά «Άγιος Νεκτάριος»

Διαδώστε:
Οχετός κατά Σερβετάλη: «Χριστιανοταλιμπάν» και ειρωνικά «Άγιος Νεκτάριος»

“Χριστιανοταλιμπάν”, “θρησκόληπτος”, “καλοπληρωμένος” αλλά και ειρωνικές αναφορές ως “Σερβετάλης – Άγιος Νεκτάριος” λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ταινίας “MAN OF GOD” έχει εισπράξει ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης από την ώρα της ανακοίνωσης της επίκαιρης απόφασης του να αποχωρήσει από την  παράσταση “Ρινόκερος” στο θέατρο “Κιβωτός” γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο ηθοποιός τάχθηκε ενάντια στα νέα μέτρα της Πολιτείας και σε οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και άρα η παράσταση κατέβηκε αφού ο ίδιος ήταν και ο βασικός πρωταγωνιστής. Πάντως, υπήρξαν ορισμένες σημαντικές προσωπικότητες του θεάτρου που συντάχθηκαν με τον πρωταγωνιστή και υπερασπίστηκαν την απόφασή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων