19/03/2021 19/03/2021 Παράταση έως και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 δίνει το υπουργείο Παιδείας στην προθεσμία για την υποβολή αίτησης από απόφοιτους, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021. Σύμφωνα με το υπουργείο, η παράταση κρίθηκε αναγκαία, «λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές και εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών...
19 Μαρτίου, 2021 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2021 - 15:30

Πανελλήνιες: Παράταση στις προθεσμίες των αιτήσεων

Διαδώστε:
Πανελλήνιες: Παράταση στις προθεσμίες των αιτήσεων

Παράταση έως και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 δίνει το υπουργείο Παιδείας στην προθεσμία για την υποβολή αίτησης από απόφοιτους, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η παράταση κρίθηκε αναγκαία, «λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές και εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα».

Η ίδια ημερομηνία (30 Μαρτίου) είναι καταληκτική και για τους μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής για τις φετινές Πανελλαδικές, ώστε να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές Σχολές κ.λπ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων