29/08/2019 29/08/2019 Γιώργος Φερδής Θεολόγος – Δημοσιογράφος Πανηγυρικά τελέστηκε η θεία λειτουργία στον ναό του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού επί της οδού Βουλιαγμένης χοροστατούντος του Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών. Πλήθος κόσμου προσκυνούσε την εικόνα του Αγίου Ιωάννη ζητώντας την ευλογία για την οικογένεια και τους γνωστούς. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Σκαρτούλης Αρχιερατικός της ΙΓ’...
29 Αυγούστου, 2019 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 10:57

Πανηγύρισε ο Άγιος Ιωάννης της οδού Βουλιαγμένης

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Άγιος Ιωάννης της οδού Βουλιαγμένης

Γιώργος Φερδής
Θεολόγος – Δημοσιογράφος

Πανηγυρικά τελέστηκε η θεία λειτουργία στον ναό του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού επί της οδού Βουλιαγμένης χοροστατούντος του Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών.

Πλήθος κόσμου προσκυνούσε την εικόνα του Αγίου Ιωάννη ζητώντας την ευλογία για την οικογένεια και τους γνωστούς.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Σκαρτούλης Αρχιερατικός της ΙΓ’ περιφέρειας και προϊστάμενος του Προφήτη Ηλία Παγκρατίου, ο οποίος μίλησε για την μαρτυρική ζωή του Αγίου.

«Να βάλουμε περισσότερο θεό στη ζωή μας» προέτρεψε στους πιστούς ο π. Κωνσταντίνος και ευχήθηκε χρόνια πολλά στους πιστούς.

Στο τέλος ο Επίσκοπος Θεσπιών μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου και ως περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους ιερείς για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα τον π. Σεβαστιανό.

Ο προϊστάμενος του ναού και Γραμματέας των Συνοδικών δικαστηρίων Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Σωμαράκης ευχαρίστησε τον κ. Συμεών για τη λαμπρή παρουσία του και του ευχήθηκε καλή ποιμαντική πορεία.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ιερά λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων