30/06/2024 30/06/2024 Στο ξωκλήσι των Αγίων Πάντων στα Δυο Αοράκια στην Καλλιθέα Νέας Αλικαρνασσού τελέσθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Αγίων Πάντων. Την Ιερή Ακολουθία στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι του προαστείου Καλλιθέας αλλά και των γύρω περιοχών, τέλεσε ο εφημέριος και προϊστάμενος του ναού π. Νικόλαος Παπαδάκης και έψαλλε ο Δημήτριος Χειλαδάκης. Το...
30 Ιουνίου, 2024 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2024 - 14:44

Πανηγύρισε το εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα Νέας Αλικαρνασσού

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα Νέας Αλικαρνασσού

Στο ξωκλήσι των Αγίων Πάντων στα Δυο Αοράκια στην Καλλιθέα Νέας Αλικαρνασσού τελέσθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Αγίων Πάντων.

Την Ιερή Ακολουθία στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι του προαστείου Καλλιθέας αλλά και των γύρω περιοχών, τέλεσε ο εφημέριος και προϊστάμενος του ναού π. Νικόλαος Παπαδάκης και έψαλλε ο Δημήτριος Χειλαδάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Πάντων είναι σημείο αναφοράς για όλους τους Ηρακλειώτες όχι μόνο λόγω της υπέροχης θέας την οποία αγναντεύει κανείς από το βουνό βλέποντας το Κρητικό Πέλαγος, αλλά και λόγω του ότι πολλά ζευγάρια επιλέγουν να τελέσουν το Μυστήριο του γάμου ή της βαπτίσεως των παιδιών τους εκεί.

Οι Άγιοι Πάντες βρίσκονται δυο βήματα από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και την πόλη του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ γνωστός και αγαπημένος προορισμός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων