30/10/2023 30/10/2023 Με τις θερμοκρασίες να παραμένουν υψηλές, για τα δεδομένα της εποχής, η διοίκηση της Πυροσβεστικής απόφασισε την παράταση της αντιπυρικής περιόδου για 20 ημέρες ακόμα. Μάλιστα η Πυροσβεστική κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει καταγράψει, μέσα σε επτά ημέρες και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 20 Οκτωβρίου έως και σήμερα...
30 Οκτωβρίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2023 - 16:15

Παρατείνεται η αντιπυρική περίοδος έως τις 15 Νοεμβρίου

Διαδώστε:
Παρατείνεται η αντιπυρική περίοδος έως τις 15 Νοεμβρίου

Με τις θερμοκρασίες να παραμένουν υψηλές, για τα δεδομένα της εποχής, η διοίκηση της Πυροσβεστικής απόφασισε την παράταση της αντιπυρικής περιόδου για 20 ημέρες ακόμα.

Μάλιστα η Πυροσβεστική κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει καταγράψει, μέσα σε επτά ημέρες και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 20 Οκτωβρίου έως και σήμερα έχουν εκδηλωθεί 23 πυρκαγιές.

Η αντιπυρική περίοδος παρατείνεται έως και τις 15 Νοεμβρίου για τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης μετά από απόφαση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης, ενώ προβλέπονται πολύ αυστηρά πρόστιμα για όσους παραβούν την απόφαση όπως και ποινικές κυρώσεις.

Κεντρική φωτογραφια: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων