06/07/2021 06/07/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Σμηνιών της 2ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών της Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και...
06 Ιουλίου, 2021 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 12:58

Παρουσία του Μητροπολίτη Ιλίου η ορκομωσία των νέων Σμηνιών

Διαδώστε:
Παρουσία του Μητροπολίτη Ιλίου η ορκομωσία των νέων Σμηνιών

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Σμηνιών της 2ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών της Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και εκπρόσωποι των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας και των τοπικών αρχών.

Συνολικά ορκίστηκαν 174 Έλληνες και 15 Κύπριοι Σμηνίες.

Φωτογραφίες: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων