03/02/2022 03/02/2022 Τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 93 ετών εξέφρασε με  γραπτή δήλωσή του ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. “Ο Χρήστος Σαρτζετάκης υπηρέτησε, και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, την Δικαιοσύνη...
03 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:33

Παυλόπουλος για Σαρτζετάκη: “Υπηρέτησε σε χαλεπούς καιρούς με σθένος”

Διαδώστε:
Παυλόπουλος για Σαρτζετάκη: “Υπηρέτησε σε χαλεπούς καιρούς με σθένος”

Τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 93 ετών εξέφρασε με  γραπτή δήλωσή του ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

“Ο Χρήστος Σαρτζετάκης υπηρέτησε, και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία με υποδειγματικό σθένος και εμβληματική συνέπεια. Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιτέλεσε το καθήκον του με απόλυτο σεβασμό των θεσμών της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Αιωνία η Μνήμη του”, δήλωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων