21/04/2021 21/04/2021 «Η κυβέρνηση εισηγείται να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Απαντώντας σε ερώτηση για τις εκκλησίες και το Πάσχα, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Ιερά Σύνοδο. Η κατεύθυνση, όπως είπε, είναι να κάνουμε Ανάσταση σε εξωτερικούς...
21 Απριλίου, 2021 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 9:33

Πελώνη: Κατεύθυνση η Ανάσταση να γίνει σε εξωτερικούς χώρους

Διαδώστε:
Πελώνη: Κατεύθυνση η Ανάσταση να γίνει σε εξωτερικούς χώρους

«Η κυβέρνηση εισηγείται να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Απαντώντας σε ερώτηση για τις εκκλησίες και το Πάσχα, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Ιερά Σύνοδο. Η κατεύθυνση, όπως είπε, είναι να κάνουμε Ανάσταση σε εξωτερικούς χώρους. Αναφορικά με την Κυριακή του Πάσχα, η κ. Πελώνη υποστήριξε ότι στα σπίτια θα πρέπει να βρίσκονται μέχρι δύο οικογένειες.

Επίσης, υπογράμμισε ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για διάγγελμα του πρωθυπουργού, συμπληρώνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ρισκάρουμε μία μεγάλη έξοδο για το Πάσχα με την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί.

«Θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας», εξήγησε.

Η επιτροπή αξιολογηθεί όλα τα στοιχεία και η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις, πρόσθεσε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος εξήγησε πως μια μαζική μετακίνηση από την Αθήνα σε άλλες περιοχές μπορεί να τις επιβάρυνε, ενώ συμπλήρωσε ότι θα υπάρχουν έλεγχοι για τις μετακινήσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων