23/07/2020 23/07/2020 Αύριο Παρασκευή 24 Ιουλίου,στις 12 το μεσημέρι,οι καμπάνες όλων των Ναών,θα χτυπήσουν πένθιμα επί πέντε λεπτά της ώρας, επειδή οι Τούρκοι μετατρέπουν σε τζαμί τον Ναό της του Θεού Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, διαβάζουμε σε ανάρτηση στη σελίδα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Λευκών, στο Facebook. “Ας προσευχηθούμε αυτή τη στιγμή,ο Θεός να προστατέψει την Πατρίδα μας...
23 Ιουλίου, 2020 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 17:10

Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες στην Πάρο

Διαδώστε:
Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες στην Πάρο

Αύριο Παρασκευή 24 Ιουλίου,στις 12 το μεσημέρι,οι καμπάνες όλων των Ναών,θα χτυπήσουν πένθιμα επί πέντε λεπτά της ώρας, επειδή οι Τούρκοι μετατρέπουν σε τζαμί τον Ναό της του Θεού Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, διαβάζουμε σε ανάρτηση στη σελίδα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Λευκών, στο Facebook.

“Ας προσευχηθούμε αυτή τη στιγμή,ο Θεός να προστατέψει την Πατρίδα μας και όλο τον απανταχού της γης Ελληνισμό.
Η πράξη αυτή των Τούρκων,είναι μια μεγάλη πρόκληση όχι μόνο για τους χριστιανούς,αλλά για όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα.
Δεν θέλουμε το κακό κανενός,όμως,φαίνεται ότι έρχεται η ώρα να πληρώσουν κι αυτοί για όσα δεινά μας έχουν προξενήσει επί τόσα χρόνια.
Πάνε γυρεύοντας και αυτό του ζητάνε όπως φαίνεται θα το βρουν…..”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων