27/02/2022 27/02/2022 Σε κατάσταση συναγερμού θέτει ο Πούτιν τις πυρινικές δυνάμεις της Ρωσίας. Σε κατάσταση υψηλού συναγερμού έθεσε τις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τις επιθετικές δηλώσεις των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, όπως μεταδίδει ο Guardian, επικαλούμενο το Reuters. ❗️President Putin orders Defense Ministry to transfer Russian strategic deterrence forces to ‘special regime...
27 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2022 - 16:08

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν θέτει σε επιφυλακή τα πυρηνικά της Ρωσίας

Διαδώστε:
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν θέτει σε επιφυλακή τα πυρηνικά της Ρωσίας

Σε κατάσταση συναγερμού θέτει ο Πούτιν τις πυρινικές δυνάμεις της Ρωσίας.

Σε κατάσταση υψηλού συναγερμού έθεσε τις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τις επιθετικές δηλώσεις των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, όπως μεταδίδει ο Guardian, επικαλούμενο το Reuters.

Πούτιν: “Οι δυτικές χώρες δεν λαμβάνουν μόνο εχθρικές οικονομικές ενέργειες εναντίον της χώρας μας, αλλά οι ηγέτες των μεγάλων χωρών του ΝΑΤΟ παίρνουν επιθετικές θέσεις για τη χώρα μας. Γι’ αυτό διατάσσω να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις αποτροπής της Ρωσίας σε ειδικό καθεστώς καθήκοντος.” τόνισε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων