21/07/2022 21/07/2022 Η ηγεσία της κεντρικής επιτροπής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών συνεδρίασε στο Οικουμενικό Κέντρο στη Γενεύη στις 18-19 Ιουλίου με στόχο την ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία της 11ης Συνέλευσης του καθώς και στην ενημέρωση των πρόσφατων επισκέψεων στη Μέση Ανατολή. Εκτός από τον προγραμματισμό της συνέλευσης, οι ηγέτες της κεντρικής επιτροπής έλαβαν επίσης ένα σχέδιο του...
21 Ιουλίου, 2022 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2022 - 12:28

Προετοιμασίες για την 11η Συνέλευση του ΠΣΕ

Διαδώστε:
Προετοιμασίες για την 11η Συνέλευση του ΠΣΕ

Η ηγεσία της κεντρικής επιτροπής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών συνεδρίασε στο Οικουμενικό Κέντρο στη Γενεύη στις 18-19 Ιουλίου με στόχο την ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία της 11ης Συνέλευσης του καθώς και στην ενημέρωση των πρόσφατων επισκέψεων στη Μέση Ανατολή.

Εκτός από τον προγραμματισμό της συνέλευσης, οι ηγέτες της κεντρικής επιτροπής έλαβαν επίσης ένα σχέδιο του Κώδικα Δεοντολογίας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και ενημερώσεις για τα οικονομικά και το έργο Green Village.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων