08/10/2020 08/10/2020 Με ένα προκλητικό μήνυμα στο tweeter ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι σχολιάζει τα Βαρώσια ως μαργαριτάρι της Ανατολικής Μεσογείου το οποίο θα γίνει το σύμβολο της ειρήνης. Ο Τούρκος αντιπρόεδρος δε σταματάει εκεί αφού θεωρεί ότι οι παραλίες στα Βαρώσια θα σηματοδοτήσουν την αναζωογόνηση και την ευημερία της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου (ΤΔΒΚ) ενώ...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2020 - 16:50

Προκαλεί ο Φ. Οκτάι: “Τα Βαρώσια θα αναζωογονήσουν την οικονομία”

Διαδώστε:
Προκαλεί ο Φ. Οκτάι: “Τα Βαρώσια θα αναζωογονήσουν την οικονομία”

Με ένα προκλητικό μήνυμα στο tweeter ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι σχολιάζει τα Βαρώσια ως μαργαριτάρι της Ανατολικής Μεσογείου το οποίο θα γίνει το σύμβολο της ειρήνης. Ο Τούρκος αντιπρόεδρος δε σταματάει εκεί αφού θεωρεί ότι οι παραλίες στα Βαρώσια θα σηματοδοτήσουν την αναζωογόνηση και την ευημερία της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου (ΤΔΒΚ) ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι η περίκλειστη Αμμόχωστος γέμισε από φωνές 46 χρόνια μετά το κλείσιμό της.

 

«Οι όμορφες ακτές της περίκλειστης Αμμοχώστου γέμισαν από ανθρώπινες φωνές έπειτα από 46 χρόνια. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα Βαρώσια, το μαργαριτάρι της Ανατολικής Μεσογείου, θα γίνει το σύμβολο της ειρήνης και της ευημερίας καθώς και της αναζωογόνησης της οικονομίας της ΤΔΒΚ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που συνόδευσε την ανάρτηση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων