31/03/2020 31/03/2020 Ολοκληρώθηκε η παραλαβή των 13,5 εκατομμυρίων προστατευτικών μασκών από την Κίνα (8,34 εκατομμύρια παραδόθηκαν σήμερα), που αποκτήθηκαν χάρη σε δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο των αδιάκοπων προσπαθειών για θωράκιση του συστήματος υγείας και των εργαζομένων του έναντι του κορωνοϊού. Κατά την παραλαβή ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στον εφετινό εορτασμό του Πάσχα, σημειώνοντας πως: “Φέτος...
31 Μαρτίου, 2020 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2020 - 18:00

Πρωθυπουργός: “Φέτος θα κάνουμε διαφορετικό Πάσχα”

Διαδώστε:
Πρωθυπουργός: “Φέτος θα κάνουμε διαφορετικό Πάσχα”

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή των 13,5 εκατομμυρίων προστατευτικών μασκών από την Κίνα (8,34 εκατομμύρια παραδόθηκαν σήμερα), που αποκτήθηκαν χάρη σε δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο των αδιάκοπων προσπαθειών για θωράκιση του συστήματος υγείας και των εργαζομένων του έναντι του κορωνοϊού.

Κατά την παραλαβή ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στον εφετινό εορτασμό του Πάσχα, σημειώνοντας πως:

“Φέτος θα κάνουμε ένα διαφορετικό Πάσχα από αυτό το οποίο έχουμε συνηθίσει. Δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε αρνιά σε δημόσιο χώρο, θα προσευχηθούμε από το σπίτι μας, αλλά θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε περισσότερο”.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τους Έλληνες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πολιτείας να μείνουν σπίτι.

“Θέλω να ευχαριστήσω τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της πολιτείας να μείνουν σπίτι. Που όλοι μας έχουμε περιορίσει τις ελευθερίες μας για να υπηρετήσουμε έτσι το κοινό καλό. Χτίζουμε ένα πολύ μεγάλο απόθεμα εμπιστοσύνης. Όχι μόνο στις δυνατότητες του κράτους να ανταποκριθεί σε αυτή την πρωτοφανή κρίση αλλά και στους ίδιους τους δεσμούς, τους αρμούς, της κοινωνίας μας, η οποία αποδεικνύει ότι την ώρα της κρίσης μπορεί να δράσει και να δράσει ενωμένα” ανέφερε.

Παρόντες κατά την παραλαβή του υλικού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνης Παπαδημητρίου, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης και η Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος, Αφροδίτη Παναγιωτάκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων