17/07/2024 17/07/2024 Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ στην οικογένεια του Καθηγητή Ιωάννη Μπάκα, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 55 ετών σήμερα 17 Ιουλίου 2024.   Το Ψήφισμα:   ΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΑΚΑ Ο Κοσμήτορας και τα μέλη της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του...
17 Ιουλίου, 2024 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2024 - 18:08

Ψήφισμα της Κοσμητείας Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ για την εκδημία του καθηγητή Ιωάννη Μπάκα

Διαδώστε:
Ψήφισμα της Κοσμητείας Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ για την εκδημία του καθηγητή Ιωάννη Μπάκα

Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ στην οικογένεια του Καθηγητή Ιωάννη Μπάκα, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 55 ετών σήμερα 17 Ιουλίου 2024.

 

Το Ψήφισμα:

 

ΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΑΚΑ

Ο Κοσμήτορας και τα μέλη της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, πληροφορήθηκαν με μεγάλη θλίψη την εκδημία του εκλεκτού συναδέλφου, καθηγητή και αναπληρωτή προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού, μέλους της Κοσμητείας Ιωάννη Μπάκα.

Ο Ιωάννης Μπάκας, Καθηγητής της Ιστορίας των Πρεσβυγενών Πατριαρχείων, υπηρέτησε με ακαδημαϊκό ήθος και επιστημονική ευσυνειδησία το Τμήμα και τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, αποτελώντας πρότυπο ερευνητή, διδασκάλου και συναδέλφου. Συγκλονισμένοι από το αιφνίδιο και απροσδόκητο της απώλειάς του ευχόμαστε στη σύζυγό του, στα τέκνα και στους οικείους του να έχουν την άνωθεν παραμυθία και προσευχόμαστε υπέρ της ανάπαυσης της ψυχής του στο ανέσπερο φως της αιωνιότητας.

Ο Κοσμήτορας
της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ
Καθηγητής Χρυσόστομος Σταμούλης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκοιμήθη ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. Ιωάννης Μπάκας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων