07/06/2024 08/06/2024 Η Romfilatelia, ίδρυμα το οποίο εκδίδει ρουμανικά γραμματόσημα που προβάλλουν την εθνική ταυτότητα της χώρας, σε συνεργασία με το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF), βγάζει μία νέα σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένα στην ευαισθητοποίηση γύρω από τη σημασία της ψυχικής υγείας των παιδιών. Με τίτλο «UNICEF. Ψυχική υγεία των παιδιών. Το δικαίωμα στην υγεία»,...
07 Ιουνίου, 2024 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2024 - 0:22

Ρουμανία: Εκδίδονται γραμματόσημα για την ευαισθητοποίηση γύρω από τη σημασία της ψυχικής υγείας των παιδιών

Διαδώστε:
Ρουμανία: Εκδίδονται γραμματόσημα για την ευαισθητοποίηση γύρω από τη σημασία της ψυχικής υγείας των παιδιών

Η Romfilatelia, ίδρυμα το οποίο εκδίδει ρουμανικά γραμματόσημα που προβάλλουν την εθνική ταυτότητα της χώρας, σε συνεργασία με το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF), βγάζει μία νέα σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένα στην ευαισθητοποίηση γύρω από τη σημασία της ψυχικής υγείας των παιδιών.

Με τίτλο «UNICEF. Ψυχική υγεία των παιδιών. Το δικαίωμα στην υγεία», η Romfilatelia μέσω της έκδοσης των συγκεκριμένων γραμματοσήμων στηρίζει την πρωτοβουλία του έργου «Ρουμανία για κάθε παιδί», που ξεκίνησε ο διεθνής οργανισμός.

«Η ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων επηρεάζει πολλές πτυχές της ζωής τους. Τα παιδιά και οι έφηβοι που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, εκτίθενται στη βία, παραμελούνται ή βρίσκονται εν μέσω ανθρωπιστικών κρίσεων, διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να παρουσιάσουν προβλήματα ψυχικής υγείας», αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Romfilatelia.

Τα γραμματόσημα θα έχουν την παρακάτω μορφή και θα έχουν την αξία των 6 ρουμανικών λέι.

Φωτογραφία: Basilica.ro / Raluca Ene

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων