Επικαιρότητα
23 Δεκεμβρίου, 2022

Ρουμανία: Τροχαίο με λεωφορείο με 47 Έλληνες – Ένας νεκρός

Διαδώστε:

Tροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό άνδρα και 23 τραυματίες, σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο, στο οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας επέβαιναν 47 Έλληνες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανακοίνωσε πως δυο άτομα βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.
«Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή», δήλωσε ο Daniel Vasile στο Digi 24.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ το τροχαίο συνέβη όταν το λεωφορείο που μάλλον έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, παραβίασε πινακίδα σχετικά με το όριο ύψους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει στην μπάρα η οποία συνέθλιψε την οροφή. Επίσης, μετά την πρόσκρουση, τα παράθυρα του πούλμαν έσπασαν.

H κυκλοφορία έχει διακοπεί στο σημείο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ρουμανίας:

Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1.30 μ.μ., η Ταξιαρχία Τροχαίας ενημερώθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση κίνησης από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ενός πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii.

Πηγή: briefingnews

Κεντρική φωτογραφία: biziday

Διαδώστε: