Επικαιρότητα
20 Ιουλίου, 2023

Σακελλαροπούλου για επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Eθνική προτεραιότητά η συνολική και αμοιβαία αποδεκτή λύση

Διαδώστε:

Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την τουρκική εισβολή.Το μήνυμά της για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο απέστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτησή της στο Twitter.

«Κορυφαία εθνική μας προτεραιότητα παραμένει η συνολική, αμοιβαία αποδεκτή, δίκαιη και βιώσιμη λύση, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου», υπογραμμίζει στο μήνυμά της.

 

Ολόκληρη η ανάρτησή της
«Συμπληρώνονται σήμερα 49 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ενώ συνεχίζεται η παράνομη κατοχή ενός μεγάλου τμήματός της. Δεν ξεχνάμε όσους έχασαν τη ζωή τους, όσους εκτοπίσθηκαν, όσους ακόμη αγνοούνται. Κορυφαία εθνική μας προτεραιότητα παραμένει η συνολική, αμοιβαία αποδεκτή, δίκαιη και βιώσιμη λύση, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου».

Διαδώστε: