09/09/2020 09/09/2020 Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται και η επίσημα η Λέσβος με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Μόρια και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις της δομής φιλοξενίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το νησί βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για λόγους δημοσίας...
09 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:56

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος

Διαδώστε:
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται και η επίσημα η Λέσβος με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Μόρια και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις της δομής φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το νησί βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για λόγους δημοσίας υγείας, ενώ η εν λόγω κήρυξη ισχύει από σήμερα 09-09-2020 και για τέσσερις μήνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων