03/06/2024 03/06/2024 Στην παρουσίαση του βιβλίου “Μεταπολίτευση 1974-1975 — 50 ερωτήματα και απαντήσεις”, το οποίο συνέγραψαν ο κ. Άγγελος Συρίγος, Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο και Βουλευτής Ν.Δ. και ο κ. Ευάνθης Χατζηβασιλείου, Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, παραβρέθηκαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.  Για το βιβλίο μίλησαν...
03 Ιουνίου, 2024 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024 - 10:31

Σε παρουσίαση βιβλίου για τη Μεταπολίτευση οι Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομος και Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Διαδώστε:
Σε παρουσίαση βιβλίου για τη Μεταπολίτευση οι Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομος και Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Στην παρουσίαση του βιβλίου “Μεταπολίτευση 1974-1975 — 50 ερωτήματα και απαντήσεις”, το οποίο συνέγραψαν ο κ. Άγγελος Συρίγος, Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο και Βουλευτής Ν.Δ. και ο κ. Ευάνθης Χατζηβασιλείου, Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, παραβρέθηκαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ. 

Για το βιβλίο μίλησαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Ομότιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών, Νίκος Αλεβιζάτος, και ο Διευθυντής της εφημερίδας Η Καθημερινή, Αλέξης Παπαχελάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων