09/07/2024 09/07/2024 Στη συνάντηση των Ελλήνων ευρωβουλευτών που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, συμμετείχε ο εκλεγμένος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντης Μπελέρης. Για να καταστεί δυνατή η ολιγόλεπτη συμμετοχή του κ. Μπελέρη μέσω zoom, χρειάστηκε για ακόμη μια φορά, η υποβολή ειδικού αιτήματος στη Διεύθυνση των φυλακών Φίερι, όπου και κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες,...
09 Ιουλίου, 2024 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 16:09

Σε συνάντηση των Ελλήνων ευρωβουλευτών συμμετείχε διαδικτυακά ο Φρέντης Μπελέρης

Διαδώστε:
Σε συνάντηση των Ελλήνων ευρωβουλευτών συμμετείχε διαδικτυακά ο Φρέντης Μπελέρης

Στη συνάντηση των Ελλήνων ευρωβουλευτών που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, συμμετείχε ο εκλεγμένος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντης Μπελέρης.

Για να καταστεί δυνατή η ολιγόλεπτη συμμετοχή του κ. Μπελέρη μέσω zoom, χρειάστηκε για ακόμη μια φορά, η υποβολή ειδικού αιτήματος στη Διεύθυνση των φυλακών Φίερι, όπου και κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Μπελέρη έχει καταθέσει επίσημο αίτημα για πενθήμερη άδεια, προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να ορκιστεί στην ολομέλεια του Στρασβούργου στις 16 Ιουλίου.

Επισημαίνεται ότι η Ελλάδα διαθέτει συνολικά 21 ευρωβουλευτές εκ των συνολικά 720 θέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πηγή: skai.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων