14/06/2020 14/06/2020 Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε από το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Ιουνίου, σε δασική έκταση στο ακρωτήρι «Αράπης» στο Άγιον Όρος. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής επιχειρούν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεσή της 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και άλλα 19 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», οι...
14 Ιουνίου, 2020 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2020 - 12:10

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Άγιον Όρος

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε από το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Ιουνίου, σε δασική έκταση στο ακρωτήρι «Αράπης» στο Άγιον Όρος.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής επιχειρούν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεσή της 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και άλλα 19 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», οι πρώτες φλόγες δημιουργήθηκαν λόγω κεραυνού που τάραξε την περιοχή. Οι φλόγες βρίσκονταν σε πολύ μεγάλη απόσταση από το κοντινότερο μοναστήρι ή σκήτη, ωστόσο, λόγω του ιδιαιτέρως δύσβατου του εδάφους ήταν πολύ δύσκολο να προσεγγίσουν την περιοχή χερσαία τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι ελπίδες στράφηκαν στα εναέρια μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από κεραυνό η φωτιά στον Άθωνα, η οποία έχει περιορισθεί

Το ξέσπασμα της φωτιάς στο Άγιον Όρος (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Προσπάθειες να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων