06/02/2023 06/02/2023 Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Τουρκία η οποία μετρά εκατοντάδες νεκρούς από τον ισχυρό σεισμό 7,8 βαθμών Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι εικόνες από τις ζημιές είναι σοκαριστικές. Στην τουρκική επαρχία Σανλιούρφα κατέρρευσαν κτίρια, με βίντεο που δημοσιεύτηκαν να δείχνουν πολυκατοικίες να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι. Οι νεκροί υπολογίζονται στους 500, και οι...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 10:58

Σεισμός στην Τουρκία: Πολυκατοικίες γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι

Διαδώστε:
Σεισμός στην Τουρκία: Πολυκατοικίες γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Τουρκία η οποία μετρά εκατοντάδες νεκρούς από τον ισχυρό σεισμό 7,8 βαθμών Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι εικόνες από τις ζημιές είναι σοκαριστικές. Στην τουρκική επαρχία Σανλιούρφα κατέρρευσαν κτίρια, με βίντεο που δημοσιεύτηκαν να δείχνουν πολυκατοικίες να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι.

Οι νεκροί υπολογίζονται στους 500, και οι τραυματίες στους 2.323. Μέχρι στιγμής έχουν καταρρεύσει 1.710 κτίρια.

Διαβάστε περισσότερα: Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας – Εκατοντάδες οι νεκροί – Η Ελλάδα στέλνει βοήθεια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων