20/11/2020 21/11/2020 Την βαθύτατη θλίψη του για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, ο οποίος εκοιμήθη νωρίς το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020, εξέφρασε ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Ντούσαν Σπάσογεβιτς μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την εκδημία του Μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου....
20 Νοεμβρίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 3:39

Σέρβος Πρέσβης: “Εξέχων Ιεράρχης που διακόνησε με αφοσίωση”

Διαδώστε:
Σέρβος Πρέσβης: “Εξέχων Ιεράρχης που διακόνησε με αφοσίωση”

Την βαθύτατη θλίψη του για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, ο οποίος εκοιμήθη νωρίς το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020, εξέφρασε ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Ντούσαν Σπάσογεβιτς μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την εκδημία του Μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου. Εξέχων Ιεράρχης που διακόνησε με αφοσίωση και χαρισματικές ικανότητες την Εκκλησία. Το έργο του και εν γένει η προσφορά του ανήκουν πλέον στην ιστορία.”, αναφέρει το μήνυμα του Σέρβου διπλωμάτη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Σερβίας – Ο Προκαθήμενος που θεωρούσε το Κόσοβο καρδιά της Σερβίας αποζητώντας την ειρηνική συμφιλίωση Σέρβων και Αλβανών

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων