20/03/2022 20/03/2022 O γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης, αναμένεται να αναχωρήσει από το Βουκουρέστι σήμερα, 20 Μαρτίου (16:30), με πτήση της εταιρείας TAROM, με προορισμό την Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών. Τον Μανώλη Ανδρουλάκη θα υποδεχθούν στον Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» o υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης – εκπροσωπώντας...
20 Μαρτίου, 2022 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2022 - 12:24

Σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη

Διαδώστε:
Σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη

O γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης, αναμένεται να αναχωρήσει από το Βουκουρέστι σήμερα, 20 Μαρτίου (16:30), με πτήση της εταιρείας TAROM, με προορισμό την Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Τον Μανώλη Ανδρουλάκη θα υποδεχθούν στον Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» o υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης – εκπροσωπώντας τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο οποίος είναι σε υπηρεσιακό ταξίδι – και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεμιστοκλής Δεμίρης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων