11/08/2023 12/08/2023 Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τη βοήθεια κατοίκων του χωριού και τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγιάς στην Κανδήλα Αρκαδίας στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2023. Όπως αναφέρει το kalimera-arkadia.gr, από τη φωτιά υπέστησαν μικροεγκαύματα μία από...
11 Αυγούστου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2023 - 1:04

Σοβαρές ζημιές από τη φωτιά στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγίας Κανδήλας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Σοβαρές ζημιές από τη φωτιά στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγίας Κανδήλας (ΦΩΤΟ)

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τη βοήθεια κατοίκων του χωριού και τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγιάς στην Κανδήλα Αρκαδίας στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2023.

Όπως αναφέρει το kalimera-arkadia.gr, από τη φωτιά υπέστησαν μικροεγκαύματα μία από τις δύο μοναχές, ενώ το Μετόχι της Μονής έχει υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές, καθώς έχει πέσει η σκεπή του και έχει καεί σχεδόν εξ ολοκλήρου. Ωστόσο η Εικόνα της Παναγίας σώθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 33 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Οικονομόπουλος.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σουρλίγγας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων