28/10/2024 28/10/2024 Στη Στρατιωτική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα. Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε: «Η περηφάνια για...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 16:20

Στ. Καλαφάτης: «Η περηφάνια για το ΟΧΙ του ΄40 γίνεται αρμός εθνικής αυτοπεποίθησης και πίστης για τις δυνατότητες του Ελληνισμού»

Διαδώστε:
Στ. Καλαφάτης: «Η περηφάνια για το ΟΧΙ του ΄40 γίνεται αρμός εθνικής αυτοπεποίθησης και πίστης για τις δυνατότητες του Ελληνισμού»

Στη Στρατιωτική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε:

«Η περηφάνια για το ΟΧΙ και το Έπος του ΄40 γίνεται αρμός εθνικής αυτοπεποίθησης και πίστης για τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του Ελληνισμού.

Γίνεται δύναμη αποτροπής για όσους επιβουλεύονται τα δίκαια και τα δικαιώματά μας στη γη, στον ουρανό και στις θάλασσές μας.

Σήμερα η Ελλάδα γίνεται πιο ισχυρή. Με ενισχυμένες Ένοπλες Δυνάμεις, με απόρθητα σύνορα και με φωνή που ακούγεται και μετριέται από όλους. Από συμμάχους, εταίρους και γείτονες. Αυτήν την Ελλάδα υπηρετούμε υπερήφανοι και ενωμένοι. Χρόνια πολλά».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων