27/10/2024 27/10/2024 Στη Μαθητική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στην οδό Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα. Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε: «Χειροκροτήσαμε τα παιδιά μας,...
27 Οκτωβρίου, 2024 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2024 - 14:57

Στ. Καλαφάτης: «Mε πίστη στις εθνικές παραδόσεις, τις αξίες και τα ιδανικά του Γένους μας μπορούμε να προχωρήσουμε σ΄ένα καλύτερο αύριο»

Διαδώστε:
Στ. Καλαφάτης: «Mε πίστη στις εθνικές παραδόσεις, τις αξίες και τα ιδανικά του Γένους μας μπορούμε να προχωρήσουμε σ΄ένα καλύτερο αύριο»

Στη Μαθητική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στην οδό Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε:

«Χειροκροτήσαμε τα παιδιά μας, τα παιδιά της Θεσσαλονίκης, τους νέους και τις νέες της Πατρίδας μας.

Είναι τα νιάτα που μεταφέρουν τη φλόγα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Είναι τα νιάτα που αποτελούν εγγύηση πως με πίστη στις εθνικές μας παραδόσεις, τις αξίες και τα ιδανικά του Γένους μας, μπορούμε να προχωρήσουμε σ΄ένα καλύτερο αύριο πολύ πιο γρήγορα, πολύ πιο ψηλά, πολύ πιο μπροστά! Χρόνια πολλά σε όλους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων