11/03/2020 11/03/2020 Ιδιαιτέρως προσεκτικές ήταν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σε ότι αφορά το θέμα που έχει ανακύψει με τις εκκλησίες και τη Θεία Κοινωνία: «Στην ίδια κατεύθυνση, τόσο η Ιερά Σύνοδος όσο και μητροπολίτες, συστήνουν να αποφεύγονται πολυπληθείς συναθροίσεις στις εκκλησίες μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ο κ. Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και...
11 Μαρτίου, 2020 - 14:55

Στ. Πέτσας: “Σεβασμός στον άνθρωπο και αγάπη στον Θεό”

Διαδώστε:
Στ. Πέτσας: “Σεβασμός στον άνθρωπο και αγάπη στον Θεό”

Ιδιαιτέρως προσεκτικές ήταν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σε ότι αφορά το θέμα που έχει ανακύψει με τις εκκλησίες και τη Θεία Κοινωνία:

«Στην ίδια κατεύθυνση, τόσο η Ιερά Σύνοδος όσο και μητροπολίτες, συστήνουν να αποφεύγονται πολυπληθείς συναθροίσεις στις εκκλησίες μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ο κ. Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε: «Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζουμε σε όλους, ιδίως στους γονείς, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας, ότι κάθετι “που σέβεται την κοινωνία και τον συνάνθρωπο αποτελεί έκφραση αγάπης και στον Θεό”».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων