07/02/2024 07/02/2024 Την συμπαράστασή τους στα προβλήματα των αγροτών εκφράζουν Μητροπολίτες οι οποίοι επισκέφθηκαν το περασμένο διήμερο μπλόκα σε Κάστρο και Αταλάντη.  Τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών του μπλόκου εξέφρασε και ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος που συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους.  Πηγή βίντεο: tvstar.gr Στα μπλόκα των αγροτών...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 9:56

Στα μπλόκα των αγροτών Μητροπολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στα μπλόκα των αγροτών Μητροπολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Την συμπαράστασή τους στα προβλήματα των αγροτών εκφράζουν Μητροπολίτες οι οποίοι επισκέφθηκαν το περασμένο διήμερο μπλόκα σε Κάστρο και Αταλάντη. 

Τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών του μπλόκου εξέφρασε και ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος που συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους.

Πηγή βίντεο: tvstar.gr

Στα μπλόκα των αγροτών στην Εθνική Οδό βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε κοντά στους αγρότες στο μπλόκο στο ύψος της Αταλάντης και συνομίλησε μαζί τους.

Πηγή βίντεο: LamiaReport.gr

Στο πλευρό των αγροτών από την πρώτη στιγμή των κινητοποιήσεων είχε βρεθεί ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων