03/08/2019 03/08/2019 Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, υποδέχθηκε, κατά την 3η Αυγούστου 2019, στην πλατεία «Μάνος Κατράκης» στο Καστέλι Κισάμου, η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου. Την Ιερά Εικόνα κόμισαν οι πατέρες από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Την υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Τοπικοί Άρχοντες και χιλιάδες...
03 Αυγούστου, 2019 - 22:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 23:02

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Στην ουρά οι Κρητικοί για την Παναγία Παραμυθία

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Στην ουρά οι Κρητικοί για την Παναγία Παραμυθία

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, υποδέχθηκε, κατά την 3η Αυγούστου 2019, στην πλατεία «Μάνος Κατράκης» στο Καστέλι Κισάμου, η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Την Ιερά Εικόνα κόμισαν οι πατέρες από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Την υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Τοπικοί Άρχοντες και χιλιάδες κόσμου.  Η εν λόγω εικόνα της Παναγίας είναι πιστό αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας που φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και μεταφέρθηκε εν πομπή στην ιερά μονή Παρθενώνος της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, όπου τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και συγχοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Στην ουρά ευρέθη το ευσεβές κρητικό πλήρωμα για την Παναγία Παραμυθία. 

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων