22/12/2020 22/12/2020 “Βουβός” ήταν φέτος ο εορτασμός της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στη Ρόδο, ωστόσο η ομώνυμη εκκλησία στα σοκάκια του νησιού, με τους αφοσιωμένους πιστούς έχει έναν ακόμα λόγω να εορτάζει παρά τους περιορισμούς. Μετά από μήνες αναμονής, δωρεές των ενοριτών και πολύ προσωπική δουλειά έχει πλέον τον νέο της σταυρό να “φωτίζει” την περιοχή και...
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2020 - 9:20

Στην Αγία Αναστασία τη Φαρμακολύτρια της Ρόδου

Διαδώστε:
Στην Αγία Αναστασία τη Φαρμακολύτρια της Ρόδου

“Βουβός” ήταν φέτος ο εορτασμός της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στη Ρόδο, ωστόσο η ομώνυμη εκκλησία στα σοκάκια του νησιού, με τους αφοσιωμένους πιστούς έχει έναν ακόμα λόγω να εορτάζει παρά τους περιορισμούς. Μετά από μήνες αναμονής, δωρεές των ενοριτών και πολύ προσωπική δουλειά έχει πλέον τον νέο της σταυρό να “φωτίζει” την περιοχή και ένα πανέμορφο καμπαναριό να μαρτυρά την πίστη.

Λιτάνευση της εικόνας δεν γίνεται φέτος στα γραφικά σοκάκια της ενορίας της Αγίας Αναστασίας, ωστόσο η Εκκλησία στολίστηκε.

Δείτε ένα στιγμιότυπο από τους περσινούς εορτασμούς, αλλά και από τις εργασίες που έγιναν στον ναό. Οι φωτογραφίες της είναι της Ανθούλας Βελιάδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων